Gość Napisano 20 Czerwca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 2023 Świetna odmiana bardzo ją lubię 😉 też mam aktualnie na warsztacie . Czy też macie tak że rośliny od rqs. Na pewnym etapie przez pewien czas jeb** szmatą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noob 3 Napisano 21 Czerwca 2023 Tak mam to samo 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca 2023 @CryStaff powiem ci nie chcialem o tym pisac, ale od jakiegos czasu jebia, jak zdechly po 3 msc kot, ktory lezal na sloncu, a teraz ktos go ponownie gotuje, cos w ten desen 😛 jak bym mial opisywac odczucia ale co zrobisz live 🙂 takie cos zaczyna sie pojawiac na jednej z roslinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Czerwca 2023 @dziurawy lej samą wodę na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca 2023 @Andi mowisz o tej po prawej czy lewej ? ta po prawej dostaje sama wode za bardzo jest nabita ale doslownie od 2 dni i ta jasna zielona tez sie robi jak by ciemna ?? lewa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Na pewnym etapie zacząłem się cieszyc jak zaczynała jebać ,,ooooo już weszła e etap brudnej szmaty "Teraz mam rekord na critical auto waliła szmatą tylko kilka dni ale nie mam bladego pojecia od czego to zależy ja tylko od rqs pestki za to czytałem że inni też tak miewają . Edytowane 21 Czerwca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca 2023 @CryStaff wydaje mi sie ze tak ma i tyle , bog zaplac za filter weglowy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Czerwca 2023 @dziurawy Lekkie popalenie wyszło od azotu . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 2023 @Zielone krainy niesamowite jeszcze pare dni temu ta roslinka byla jasna, a teraz robi sie ciemna , podlewam sama woda z pk ?? wszystkie 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Czerwca 2023 @dziurawy Pewnie zapas azotu był jeszcze w ziemi, bo się skumulował przy wcześniejszych podlewaniach i je lekko popaliło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2023 @Zielone krainy ogladam je codziennie, po pol godziny jak psa ktory wrocil z lasu i trzeba go obejrzec, czy nie ma kleszczy 🙂 patrze na kazdy listek, kazdy kwiatek 🙂 pewnie to moj zajebisty pomysl z ukorzeniaczem, zeby podlewac z woda 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2023 @Zielone krainy @Andi siemanko czytalem na temat water curringu , za duzo tam nie ma , ale wiem ze cos wiecie na ten temat ? jakies plusy minusy ? bo przez 2 lata doslownie 2-3 osoby pytaly o to ale brak opisu , i jakos czesto nie czytam zeby ktos sie w to bawil jak wy to widzicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 23 Czerwca 2023 (edytowane) @dziurawy water curringu to jest potrzebne jak byś nawozy lał do ścinki to wtedy musisz tak zrobić by pozbyć się nawozów ale teraz to się robi ze pozwalasz by roślina sama się wyssała z nawozów jakie plusy bądź minusy to nie wiem Busz totalny 😂😂 Edytowane 23 Czerwca 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Czerwca 2023 @dziurawy Robiłem wc, czyści z nawozów temat, jak sie np. lało nawozy do końca, ale jednocześnie psuje aromat i smak, więc jak ktoś jest smakoszem to będzie zawiedziony, ale za to poprawia moc tematu, więc jak kogoś interesuje głównie moc tematu, to będzie zadowolony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2023 @Zielone krainy tak myslalem ze jest cos ale ale , jak prawie nikt tego nie robi , ziomus wrzucil 4 topy na probe zobaczymy jak wyjdzie lipa bez tej siatki , dziewczynki zaczynaja sie klasc do ziemi od ciezarow topow 😄 🙂😉 😛 jojo , sznurek i jedziemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Czerwca 2023 Możesz zawsze kombinować tak, że jak jeden szczyt się odgina w lewo drugi w prawo, to je zwiąż ze sobą i będą sztywno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2023 @Bob drzewny tak mi nogi sie uginaja jak sznurek dotyka topow 😞 😞 😞 , a uwierz mi zdjecia tego nie oddaja topy sa wszedzie 😄 😄 wszystko przez brak siatki , przy zmianie boxa , a teraz nie jest latwo wez pod goraca lampe nie dotykac krzaczkow bo tak upierdala zywicaa szybkoo 😄 😄 zawiazac sznurek czy zawiesic jojo zjebane jojo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach