Gość Napisano 15 Czerwca 2023 44/24 44/25 Wisnia BakaJoko - THC PIH - NIE MA MIEJSCA JAK DOM @Udyr na ostatnim zdjeciu sa brazowe wloski ? tylko w 3 miejscach tak mam to norma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 15 Czerwca 2023 @dziurawy z tego tez co zauważyłem to brązowe włosy stają się tez od dotykania topów i chyba mocnego podmuchu 😅 ale wydaje mi sie ze nie ma co sie przejmować oby nowe powstawały i dalej rosły 😎 ładnie to wyglada😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Czerwca 2023 @Katastrofedens to sa dzieciii mordeczkoo , a wiadomo ,ze dzieci sie nie dotyka 😄 😄 wiatrak gdzies tam buja na nie wiaterkiem , ale tak jakos zauwazylem dziwna brodawke u corek 😄 😛 powiem szczerze , ze zdjecie tego nie oddaja to co jest w rzeczywistosci ,sa duzo piekniejsze i buja nimi tak delikatnie , pylek jest na szczytach ehhh 💘 mozna tak patrzec i patrzec a potem wkurwiasz sie JAK DLUGO DZIWKO ??!!! kiedy cie spaleee !!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Czerwca 2023 Brązowe włoski to długi temat😉 od światła, od nawozów, od wieku. I pewnie od wszystkiego 😁 ale powiem Ci tak, myślę że światło tam słabe dochodzi i jest słabsza fotosynteza. Ale to tylko moja teoria. Dlatego lekko je podpala na pistlach. Jak wrzucę u siebie aktualizacje to zobaczysz nadwyżkę nawozów, światła itp na szczytowych pistalach, ale nie mam czasu u siebie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Czerwca 2023 @grolsch3 czyli cos jak rozowa lodyga 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Czerwca 2023 @dziurawy czyli jak uprawa 😉 zawsze coś 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2023 @grolsch3 @Udyr @Zielone krainy @Katastrofedens @Bob drzewny pytanie: konczy mi sie powoli boost i cannazym wiec pojechalem do sklepu blisko domu mam ogrodniczy , prosze goscia o boosta i o cannazym cena wyjebala mnie 65 euro i 24 euro ale nie to mnie bardziej wyjebalo ziomek mowi zeby walic razem non stop PK i boosta ? i to samo potwierdzil stary holender na wozku 🙂 a na outa samego boosta bez PK ?? jak wy to widzicie i czy ktos tak robil ?? CANNABOOST został opracowany specjalnie dla zapewnienia najlepszych wyników w połączeniem z optymalnym nawożeniem – np. CANNA nutrients do roślin kwitnących. CANNABOOST powinien być również stosowany z PK 13/14, ponieważ środek ten dostarcza dodatkowe ilości fosforu i potasu, których roślina potrzebuje do optymalnego kwitnięcia / owocowania w ograniczonym, ściśle określonym czasie. Stosowanie PK 13/14 należy kontynuować po pojawieniu się pierwszych kwiatów, obok aktualnych schematów dostarczania składników pokarmowych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2023 Na stronie internetowej/etykietach zalecacie użycie CANNA PK 13/14 przez tydzień ale w sklepie polecają aby używać go dłużej niż przez tydzień? Zalecamy używanie PK 13/14 przez okres jednego tygodnia. Odżywki CANNA zawierają pewne składniki P oraz K. Kiedy roślina jest w pewnym stadium rozwoju w okresie kwitnenia, nie możemy juz zwiększyć pożywienia dla niej ale możemy jedank zmienić stosunek P i K poprzez dodanie CANNA PK 13/14 przez tydzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Czerwca 2023 @dziurawy Cały czas od 4 tygodnia kwitnienia aż do 2 tygodni przed kosą. Oczywiście nie koniecznie, co każde podlanie trzeba obserwować rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 16 Czerwca 2023 @dziurawy ja brak wiedzy na temat dawkowania mineralnych niestety:/ boost strzelam, że to jakiś stymulator enzymów, więc bez nawozów (czegoś z NPK) nie utrzyma Ci roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2023 @Zielone krainy a 4 tydzien kwitnienia to jest od momentu przelaczenia ? jedni mowia ze daja co tydzien inni ze 3 -4 razy na uprawe i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Czerwca 2023 @dziurawy Od pojawienia się prefolwerów liczę kwitnienie. Ja daje nawet codziennie, ale jak zapotrzebowanie rośliny na pierwiastki na to pozwala na danym etapie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2023 @Zielone krainy a co procz pk podajesz jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Czerwca 2023 @dziurawy Ja pk 13/14 nie stosuje zamiast niego używam stymulatora kwitnienia Plagron green sensation i łączę go z innym stymulatorem też od Plagron sugar royal, jakie mieszam z podstawką bloom , czasami uzupełniam ją grow, no i calmag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2023 @Zielone krainy powiem szczerze dostalem w gratisie tego plagrona sugar royal i green sensation ale stoja moze na kolejna uprawe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Czerwca 2023 @dziurawy Sprawdzone stymulatory, ja sam jestem z nich zadowolony, ale bez nich też uprawiać się da. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca 2023 44/26 @Zielone krainy mordeczkoo bo piszesz , ze nawet codziennie podlewasz pk a w jakich ogolnie dawkach ? jak to u ciebie wyglada? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca 2023 44/27 @Bob drzewny 1 fotka dla boba , pisales gdzies ze lampa marsa spali roslinki gdy bedzie na 100% wlaczona gdy jest nizej niz 40 ? 30 ? ja mam 17 cm od szczytów 🙂 od momentu kiedy wjechal nowy box wiec 10 dni ? i jak widac dziewczynki czuja sie swietnie 😉 a zeby bylo milej do rozmowy mialem nawet na 7 cm od szczytu i tez nic nie popalilo ani liscie nie poszly do gory nic nic nic magia kina 😄 lampa 100 w spidera taka sama jak marsa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 17 Czerwca 2023 @dziurawy taaak, ale nie wolno wybierać wybiórczo informacji tylko caaałą wypowiedź HydroMars spali szczyt na wegu, jeżeli będzie na wysokości 30cm na 100%, na środkowym kwitnieniu 100% na tej wysokości to nawet jest korzystne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca 2023 @Bob drzewny ok ok veg to vegg 😄 proste 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach