Juras80 273 Napisano 22 Lutego 2023 Miały być 3 sezonowki (nie pytajcie bo nie pamietam odmiany. )Na jednej pokazują się dziwne włoski jak przy kwitnieniu. Zastanawiam się czy to herma lub automat ? Jak myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lutego 2023 @Juras80 Normalna żeńska odmiana, nie widać jaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 24 Lutego 2023 @Zielone krainy Nie jestem przekonany mi wydaje się ze auto mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lutego 2023 @Juras80 Może i automat, jak kwitnienie bez przełączenia światłem, ale to żeńska odmiana, a nie herma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 25 Lutego 2023 13 godzin temu, Zielone krainy napisał: @Juras80 Może i automat, jak kwitnienie bez przełączenia światłem, ale to żeńska odmiana, a nie herma. Czas pokaże trochę dziwna roślina. Ma z 8 tyg to dość późno jak na kwitnienie teraz nawet jeśli to auto. Światło jest 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Lutego 2023 @Juras80 czasem przy dłuższym wegu tak konopia pokazuje ci że jest gotowa zakwitnąć. Po przełączeniu pewnie od razu zacznie formować kwiaty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach