Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 Jest taka sprawa wysuszyłem zioło a mimo tego pojawiła się pleśń co jest nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 8 Sierpnia 2019 @Palacz ale wysuszyłeś i wsadziłeś do szczelnego pojemnika ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 no tak do szczelnie zamykanego specjalnego pojemnika który sobie kupiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 8 Sierpnia 2019 a łodyżki strzelały przy próbie złamania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 tak, właśnie jestem zdziwiony skąd ta pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 8 Sierpnia 2019 a topy które chowałeś do pojemnika były duże ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 takie średnie gdzieś, niektóre większe niektóre mniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 8 Sierpnia 2019 pewnie w środku topa było trochę wilgoci i dla tego pleśń się pojawiła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 ok, to w takim razem dosuszyć muszę je, bo chyba masz racje że w środku nie wysuszone dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach