madssne 0 Napisano 6 Stycznia 2023 cześć, już kiedyś pytałem o to na czacie, od razu zostałem zwyzywany od psów itd, co mnie nie dziwi ...oglądam odcinek weedweeka chłopaki jasno mówią ze jest sporo growerów w PL dla tego muszę jeszcze raz zapytać, jak tacy farmerzy pozbywają sie nadmiarów, jak te nadmiary trafiają do takich ludzi jak ja i moja narzeczona? czy jest jakieś forum, grupa? ...lata temu grzebałem w torze, deepwebie, moge tam szukać jeśli polecicie jakiś kierunek. Może zwykły internet ma jakieś forum, grupe kontaktówą, no nie wiem, szukam lepszego rozwiązania niż Gdańskie uliczki z niewiadomym czymś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Stycznia 2023 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Stycznia 2023 @madssne Nie ma takiego forum , nikt nie jest idiotą, by sprzedawać w necie, chyba, że w darknecie , tam owszem handlują. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madssne 0 Napisano 7 Stycznia 2023 jasne, dzięki za konkret @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach