ziomek 2 Napisano 7 Sierpnia 2019 Jadąc motocyklem zauważyłem myśliwego od mojego spota był jakieś 400 metrów oczywiście stał koło ambony jak myślicie mógł zobaczyć krzaki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Sierpnia 2019 nie znam twojego terenu więc ciężko ocenić ale raczej nie, nakręcasz się zbytnio też tak miałem nie potrzebnie się nakręcałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 7 Sierpnia 2019 Nie potrzebnie tam sadziłem bo dopiero po czasie jak krzaki urosły to z innej strony jak podszedłem do spota to zauważyłem ambone , no ale dobra nie nakręcam się jak na razie wszystko gra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 7 Sierpnia 2019 mój ziomek miał 100 metrów od ambony i bez przypału zebrał automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 7 Sierpnia 2019 często spotykałem myśliwych lubią łazić po moich terenach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach