Dekiel 5 Napisano 7 Sierpnia 2019 Mam pytanie w normalnych warunkach ile czasu potrzeba na wysuszenie zioła tak aby nadawało się do przechowywania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Sierpnia 2019 Mi zajęło wysuszenie jakiś tydzień czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 7 Sierpnia 2019 w normalnych warunkach to tak dobrze wysuszone jakieś 10 dni susze, ziółko w tedy idealnie smakuje i klepie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 7 Sierpnia 2019 mi dwa dni ale suszone na kaloryferze ? nie było nawet złe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 7 Sierpnia 2019 3 dni na szybkiego na słońcu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 7 Sierpnia 2019 mi 5 dni zajęło suszenie ale dobrze topy były pokrojone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 7 Sierpnia 2019 koło tygodnia moja white widow się suszyła na strychu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 7 Sierpnia 2019 zioło można szybko wysuszyć tylko szybkie suszenie niezbyt dobrze wpływa na smak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Sierpnia 2019 u mnie suszy się tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 ostatnio wysuszyłem w 5 dni topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 w normalnych warunkach to zioło suszy się ponad tydzień, oczywiście może być szybciej czy dłużej zależy to głownie od warunków temperatury, wilgotności, przewiewu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach