Scoobi 39 Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Można to stosować dłużej w razie czego? Dawać do tego jeszcze nawozy AB,Calmag czy tylko ten specyfik? Wpłynie to na moc? @doominik Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez Scoobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Kwietnia 2023 @Scoobi To jest taki pk booster z jakimś suplementem. Ja to dałem normalnie do a+b i silikonu. mną opakowaniu proponują, żeby to podawać przed ostatnie 3 tygodnie flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Od niedzieli leci zwykła woda z tym nawozem 0.5ml/l,EC 1.0 pH 6.0,to prawda,ze jak się je przełączy na 10/24 to tez szybciej dojrzewają? @doominik Chciałbym już ten projekt zakończyć i zacząć coś nowego 😬 Zmniejszyć natężenie światła? Aktualnie jest 720w Pod lupą zdjęcia trichonów z dzisiaj Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Scoobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Kwietnia 2023 @Scoobi ja na koniec z tym bazą a+b i tym atami miałem ec w okolicach 1,7. Widać już mleczne się powoli robią, to jak zrobisz teraz kilka dni z tym i do tego flush to akurat będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 1 Maja 2023 Zdjęcia z piątku,powoli dochodzą Co zrobić,żeby kopały mocno? Zawsze mi słabe wychodziło i pachniało sianem…Zawsze po paru dniach były suche,teraz będę starał się trzymać temperaturę w okolicach 18 stopni,pomoże to coś? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Maja 2023 @Scoobi niższa temperatura napewno spowolni wysychanie. I mieszającego nie ustawiaj bezpośrednio na powieszone rośliny. Najlepiej by było 10-14 dni suszyć, ale wiadomo że czasem to się nie uda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 1 Maja 2023 @Udyr właśnie będę suszyć w boxie,poza nim klimatyzacja,bo tak niskiej temperatury nie jestem w stanie utrzymać😀 Curring mocno pływa na moc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Maja 2023 @Scoobi napewno warto dać towarowi poleżeć, nawet dla samych walorów smakowych. Dopóki chlorofil się nie rozłoży to będzie czuć sianem tak czy siak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 2 Maja 2023 Skrócenie im czasu z 12 godzin na 10 przyspieszy kwitnienie? @Udyr @doominik w tydzień się wyrobią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Maja 2023 na koniec dałbym 20/4 zalezy czy na prad masz i wode lał samą bo to zależy czy na handel to masz czy dla sb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 2 Maja 2023 @Pan dla siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Maja 2023 to woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 2 Maja 2023 @Pan ale czemu 20/4? Pierwsze słyszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Maja 2023 ty tak naprawde ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 2 Maja 2023 @Pan tak,nigdy o tym nie słyszałem,uświadom mnie jak możesz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Maja 2023 @Scoobi jeśli masz tydzień, to różnicy już nie zrobi. Sprawdź trichomy i jak się bielą, to płucz i tnij @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Maja 2023 @dominik może przyblokować roślinę i nawet tydzień mu da tyle odznak a picza widze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Maja 2023 20/4 sezonom? A co tu reweg ma iść czy co ma to na celu Twoim zdaniem @Pan ? Cała gospodarka hormonalna rośliny poszła by się j.... @Scoobi Nie musisz skracać, im już niewiele czasu zostało i tak. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 9 Maja 2023 Jak długo robić im flusha? Tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 9 Maja 2023 (edytowane) Nie robi mi się czasami foxtailing? @doominik Dzisiaj dodałem wodę ro z calmagiem 1ml/l i pk 13/14 od canny,stymulator od Atami mi się skończył 😏 Potrzymam je parę dni i później woda Edytowane 9 Maja 2023 przez Scoobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach