Boogie 88 Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Z racji, że to mój pierwszy grow, nie posiadam ani punktu odniesienia, ani sprzętu lepszego żeby porównać trichomy. Wydaje mi się, że jeszcze przeźroczyste, ale włoski już w większości brązowe. Nie chciałbym nic przeoczyć. Cudów nie oczekuje, będzie mała i pewnie słabo oszroniona, bo pół żywota spędziła w słabym świetle, więc w to że napuchnie jeszcze, wiary nie mam. Co myślicie? (dodam, że ostatni raz podlałem odżywkami, od teraz sama woda) Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Boogie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 9 Grudnia 2022 @Boogie jeśli przezroczyste to za mało mocy mają to znaczy thc przezroczysto mleczne efekt energiczny same wiekszosci mleczne to maxymalna moc thc a im wiecej bursztynowych tym bardziej kanapowiec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 9 Grudnia 2022 @Piotr111111i co sądzisz na podstawie tych wskazówek i zdjęć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 9 Grudnia 2022 @Boogie mi sie wydaje ze sa mleczno przezroczyste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 9 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Piotr111111 napisał: @Boogie mi sie wydaje ze sa mleczno przezroczyste Nie wydaje tylko takie są :). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 9 Grudnia 2022 @AmberYbarra no tak są mleczno przezroczyste 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 9 Grudnia 2022 39 minut temu, Piotr111111 napisał: @AmberYbarra no tak są mleczno przezroczyste 😁 Tak jest !. 2 godziny temu, Boogie napisał: @Piotr111111i co sądzisz na podstawie tych wskazówek i zdjęć? Zwróć uwagę na to że praktycznie wszystkie białe włosy stały się brązowe. A trichomy nadal nie są w pełni mlecznie. To jest dowód na to że kolor włosów często nie idzie w parze z dojrzałością trichomów. I nie należy się sugerować tym elementem pąków. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 9 Grudnia 2022 @AmberYbarra Dzięki. No właśnie staram się patrzeć na trichomy, ale też nie da się nie zauważyć już mocno brązowych włosków, przez to że to pierwsza roślina, zapewne dużo błędów było, ale zawziałem się żeby ją doprowadzić do końca, choćby miałbyć jeden kwiatek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach