Kometa 6 Napisano 7 Sierpnia 2019 Znalazłem miejscówkę na następny outdoor na bagnach, czy mogą tam jacyś ludzie łazić po takich terenach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Sierpnia 2019 po takich terenach raczej nikt nie łazi zależy jeszcze gdzie te bagno jest i jaki obszar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2019 na bagnach pewnie trzeba będzie w wiadrach sadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 zależy jakie bagno. myślałem, żeby założyć spota na terenach podmokłych, ale przypadkowo zgóóglowałem to miejsce i się okazało, że tam jacyś botanicy , ornitolodzy i entomolodzy kilka razy do roku zasuwają i badają co się da. tak że bagno bagnu nie równe. poza tym na bagnach bywa (nie zawsze) bardzo kwaśny torf, więc donice, albo wory. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach