Jump to content
Barney's

Mix Barney's Farm 11.52m2

Recommended Posts

Guest Zielone krainy

@Barney's  Nic im nie będzie, tylko startuj delikatnie i powoli je nakręcaj na coraz większą podaż nawozów, jakie jak się odpowiednio rozkręcą to będą w stanie bezproblemowo przyjąć z dobrym skutkiem. .

W dniu 18/11/2022 o 00:19, Barney's napisał:

ogólnie mam wrażenie że je przelałem jak amator :X

27 minut temu, Barney's napisał:

Coś poszło nie tak

no może to przelanie 

Witam wracam do fotorelacji 😏

Ogólnie był koszmar z tymi roślinami cały czas coś a to lampy na nie spadły i popaliły i połamały krzaki i ogólnie dużo problemów ale chyba już opanowałem sytuację aktualnie 5dni po flipie na 12/12 zjecie z kamery bo nie miałem czasu robić zdj podlewam je ręcznie 😅

Screenshot_20221229_203905.jpg

Łączenie jest 8.64m2

Za duża moc pali mi instalacje na 1 fazie 

Problemy z wilgocią chujowe miejsce 

Jest 28 krzaków 

@grolsch3 ja nie uprawiam pod publiczkę i żeby to na fotach wyglądało jak tona zielska tylko ja pokazuje jakie są fakty i co działa zobaczysz za 2tyg jak to będzie wyglądać 

Edited by Barney's

@Barney's ja wiem że nie robisz pod publiczkę bo jak tak by było to byś kończył te fotorelacje. Ale serio ja się nie spinam, tez prezentuje jakie są fakty, ba ja nawet o tym wspominam w relacjach pisząc, a czasami nawet staje okoniem do tego jak 'powinno' się uprawiać.

Ale jeszcze raz serio, możesz sie zdziwić jak to będzie wyglądać za 2 tyg. Lubię porządne golenie u kobiet, ale same kwiaty fotosyntezy Ci nie przeprowadza. Sam jestem ciekaw, proszę wrzucaj zdjęcia koleżanki. Odważny ruch i to pisze z szacunkiem, że próbujesz. Pozdro