Dekiel 5 Napisano 7 Sierpnia 2019 Ile wody należy lać pod roślinę na outdoorze? bo do tej pory leje 2 L i nie wiem czy to nie za mało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2019 2L myślę że jest w sam raz to w miarę dobra dawką na większą roślinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Sierpnia 2019 Na outdoorze możesz wlać i 5 L i nic się nie stanie woda poleci dalej w ziemię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Sierpnia 2019 trzeba tylko uważać aby nie narobić błota, 2 L jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Este2514 0 Napisano 22 Czerwca 2020 Mam problem. Opady DUŻEEE... Jedną paprykę już podnosiłem i się ogarnęła a teraz jestem pewien że znów leży a obok młodsza to już na bank. Co zrobić. Prowizoryczne odwodnienie jest bo to przy ulewach każdego dnia już ogarnąłem ale co z papryka? Mokro ciągle, bez nawozu... Masakra Mają perlit i są w workach posadzone. W sumie ten rok jest moim pierwszym ale okazał się lepszy u mnie na wsadzenie w ziemi a nie worki. W innym miejscu pomidorki jakoś idą mimo burz i opadów. Daje po kapce biohumus i jak troszkę obeschnie (zdarza się że ukrop i potem znów ulewa) to podlałem trochę pokrzywą czy plantonem. Ale Tam papryka to masakra... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Czerwca 2020 @Este2514 gdzie tą paprykę masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Este2514 0 Napisano 23 Czerwca 2020 @Tester las @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Czerwca 2020 @Este2514 sypkie nawozy można stosować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach