Astralny 1 Napisano 20 Września 2022 16 dni, wyginać czy nie? Wiem że sprapralem sprawę z ziemią ale jak sypałem to na początku było pod koniec ale po podlaniu ziemia opadła nie pomyślałem 😑 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 20 Września 2022 Daj jej żyć człowieku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Września 2022 @Astralny Oddal światło trochę, by się odrobinę wyciągnęła, bo wygląda, jak krasnal , wtedy dopiero gnij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astralny 1 Napisano 28 Września 2022 Ogolne pytanie czy wszystko ok, i co zrobić w tej sytuacji jak liście zaslaniają nowe formacje. Lampa jest naprawdę wysoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Września 2022 @Astralny ziemi mogłeś więcej dać, można naginać, ile lampe trzymasz od rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astralny 1 Napisano 28 Września 2022 Dam znać jak wrócę z pracy ale ponad 70cm lampa jest napewno. Tak jak pisałem jak wsadzałem ziemię do doniczki to było po czubek ale po kilku podlaniach dopiero się kapnolem że ziemia opadła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astralny 1 Napisano 6 Października 2022 (edytowane) Czy według was szczyty są przyjarane od lampy, i czy widzicie coś niepokojącego, nie robiłem lst ponieważ jest to mój pierwszy raz i wolę jej dać rosnąć naturalnie. Uciąć liście co zaslaniają czy narazie zostawić jak jest. Edytowane 6 Października 2022 przez Astralny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Października 2022 3 godziny temu, Astralny napisał: Czy według was szczyty są przyjarane od lampy, chodzi o końcówki liści? raczej nadmiar lekki azotu 3 godziny temu, Astralny napisał: Uciąć liście co zaslaniają czy narazie zostawić jak jest. zostaw bo łysa zostanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astralny 1 Napisano 6 Października 2022 Super, dzięki za odpowiedź. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach