Juras80 273 Napisano 17 Września 2022 Witam serdecznie. Pomóżcie wybrać Ledy do namiotu 4x4 Obecnie mam hps 600w czas na upgrade. Moim 1 typem jest viparspectra P2000 x2 ale biorę pod uwagę również inne opcje jak np Daylight PRO LED 640W Grow Bar Lights Full Spectrum Hydroponics Lamp Veg Flower 640W 8Bars LED Grow Light Full Spectrum Samsung Indoor Medical Plant Veg Flower Ogólnie chciał bym wydać max £400 Budżet to £400 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Września 2022 @Juras80 640W 8Bars LED Grow Light Full Spectrum Samsung Indoor Medical Plant Veg Flower Lm561c-210lm/w Z wszystkich wyborów ta ma najlepszą wydajność lum/w i ppfd. Viparcpectra o połowę mniej wydajna, a ten "1000w" o 30% mniej. Mam 100w lampę philzona i nie narzekam, chociaż do powieszenia tego potwora będziesz musiał wzmocnić sufit. Swoje waży 😄 I sprawdź w sklepie philzona czy taniej nie kupisz bezpośrednio od nich, e bay swoje też podwyższa w cenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 17 Września 2022 Muszę przez eby kupować bo mam kredyt tam. Plus gwarancja nie działa w UK jeśli kupuje w USA wiem na bank bo temat przerabiałem już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 W dniu 17/09/2022 o 14:11, Udyr napisał: @Juras80 640W 8Bars LED Grow Light Full Spectrum Samsung Indoor Medical Plant Veg Flower Lm561c-210lm/w Z wszystkich wyborów ta ma najlepszą wydajność lum/w i ppfd. o połowę mniej wydajna, a ten "1000w" o 30% mniej. Mam 100w lampę philzona i nie narzekam, chociaż do powieszenia tego potwora będziesz musiał wzmocnić sufit. Swoje waży 😄 I sprawdź w sklepie philzona czy taniej nie kupisz bezpośrednio od nich, e bay swoje też podwyższa w cenie. Sorry ze tak męczę ale jeszcze nie wybrałem. Możesz jeszcze raz zerknąć na te Ledy i mi doradzić. Już mnie kurwica bierze ze szukam od kilku dni i nie zamówiłem jeszcze 😂😡 Pomijając te Viparcpectra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Września 2022 @Juras80 nie patrz po ich cudownych opisach tylko sprawdź wydajność użytych diod. Producent może pisać cuda na kiju a datasheet pojedynczych elementów nie kłamie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 Powiem szczerze ze znam się na tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Września 2022 @Juras80 napisałem Ci w poście wyżej. Wystarczy znaleźć rodzaj diod i wpisać po ich nazwie np. "Lm561c efficiency" Ten philzon ma z wszystkich tych lamp właściwie najlepszą wydajność. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 18 Września 2022 Maxi bright day light ponoć robi robotę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 18 Września 2022 Zdecydowałem się na Maxibright Daylight LED 480w Pro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach