Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 Rzeznikus po nocach nie śpi:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Listopada 2022 @Tester Rośliny trafiły do śmietnika, temat do zamknięcia 🫡 Do informacji dla obserwatorów - znalazł się życzliwy, który może zaszkodzić, więc prewencyjnie wolałem wyjebać krzaki niż naruchać przypału. I to nie tylko sobie. Podjąłem szybką, męską decyzję, trudno, stało się. Rwałem korzenie ze łzami w oczach, szkoda tego czasu i ogólnie zajebiście to szło, pamiętajcie ludziska, ostrożności nigdy dosyć. 4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik wtf..? 😕 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik Hujnia straszna. Szkoda... Obyś się odkuł jak najszybciej powadzenia Morda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Listopada 2022 @Pierr1947 no szkoda gadać, ale zemsta będzie słodka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik co się stało człowiek? @Barney's dropsow się najadłes że tak z sercami tu latasz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Listopada 2022 @Mr.Green stało się to, że krzaki poszły do śmieci przez jedną kurwę rozprutą i nadejdzie czas rozliczeń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik to co ten ktoś odjebal ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) To forum nie jest od wywlekania brudów, nie będę tu nic komentował, bo i potrzeby nie ma. Kto ma wiedzieć ten wie. Ostatnie fotki, pożegnalne. Następna uprawa zawieszona w czasie, odkładam lampę na kołek na razie, ale wrócę. Silniejszy 🫡 Edytowane 23 Listopada 2022 przez Rzeźnik 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik przykre.. Ale życie jest brutalne. Trzymaj się człowiek I głowa do góry. Jesteśmy z Tobą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik Kondolencje sporo czasu i pracy poszło w cholerę, 71 dni uprawy do śmieci, szkoda, wracaj szybko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 23 Listopada 2022 11 godzin temu, Rzeźnik napisał: @Mr.Green stało się to, że krzaki poszły do śmieci przez jedną kurwę rozprutą i nadejdzie czas rozliczeń A fach w ręku jest 😉 powodzenia Rzeźniku 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Listopada 2022 @Mr.Green @Zielone krainy @grolsch3@Pierr1947 @Barney's dziękuję Wam chłopaki za wsparcie, życzę Wam udanych plonów w Waszych uprawach i oczywiście nadal będę je obserwował i komentował. Najgorszy nie jest stracony kwit, bo zarobić można zawsze, ale ten cały czas, to zaangażowanie, chęć dopieszczenia wszystkiego w każdym detalu, czy radzenia sobie z przeciwnościami, żeby szczezło to na niczym... To boli naprawdę. Zabite życie 🙄 Chociaż... Czy aby na niczym? Byłem świadom, że mogę nie doprowadzić tej uprawy do końca, ale dałem z siebie wszystko do ostatniej sekundy i myślę, że to widać ✌️😁 Trzymajcie się i do następnego 🫡🫡 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik Trudno stało się , czasu nie cofniesz, możesz iść tylko przed siebie i w przyszłości zrobić to lepiej, by nikt nie stanął ci na drodze w uprawie i byś ponownie nie musiał się zwijać. Powodzenia przy powrocie, życzę ci , abyś wracał, jak najszybciej, ale oczywiście rób wszystko z głową, by nie było przypału. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 23 Listopada 2022 Przykro z powodu końca historii, ale wartość merytoryczna zostanie. Na dłuższą metę wysiłki nie były na marne. Powodzenia 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Listopada 2022 @Zielone krainy dzięki Zielony, dlatego zareagowałem przed czasem, bo mogłem na kogoś jeszcze nieszczęście sprowadzić, stąd decyzja, żeby zakończyć uprawę. Lubię sadzić, ale jak mam komuś zaszkodzić to wolę to wyjebać, żadne pieniądze nie są w stanie wynagrodzić czyjegoś zaufania 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2022 @Rzeźnik Masz racje, jak wyczułeś przypał to rozstanie z roślinami, było koniecznością, oby jak najmniej ludzi fałszywych w naszym otoczeniu, lepiej już nie ufać nikomu niż zaufać komuś niewłaściwemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 24 Listopada 2022 Kurde, tego się nie spodziewałem, @Rzeźnik najszczersze kondolencje bo rośliny to prawie jak dzieci dla tych którzy nie mają swoich. Poczciwa mordka jesteś widać po tym co piszesz, i jak postąpiłeś, takich ludzi coraz mniej a są niezastąpieni. Karma wraca dobra dla ciebie jak i zła dla frajera, może to pretekst żebyś jeszcze raz lokum zmienił i tam będziesz miał full swobodę i wypas. Tego ci życzę! A pieniądze zawsze będą znikać i się pojawiać, zawsze muszą być wzloty i upadki, linia nigdy nie idzie ciągle ku górze. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2022 (edytowane) Kurde co tu dopisać.. Jak już każdy prawde napisał.. Może Mały żarcik..? Co Ty się w szwagroma bawisz? Nie pierdol I wyciagaj te krzaki.. 😕 nawet nie jest to zabawne.. 😞 pizdencjusz straszny 😞 zle mi z tym jakbym sam coś stracił. Jednoczymy się z Tobą w tym ciężkim czasie I dzielimy twój ból. Wracaj silniejszy I mądrzejszy. Odwiedzaj nas i z nas nie rezygnuj 🙂 my Cię nie zdradzimy i zawsze możesz na nas liczyć. pozdro ziom Edytowane 24 Listopada 2022 przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 24 Listopada 2022 Kurde przykro się dowiedzieć... Czekałem na finał tego projektu najbardziej chyba ze wszystkich na tym forum... Ajjj 😞 Trzymaj się i wracaj szybko! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach