Skocz do zawartości

sTix33

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    47
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

26 Neutral

O sTix33

  • Tytuł
    Przemo420

Ostatnie wizyty

343 wyświetleń profilu
  1. sTix33

    image (2).jpg

    I emerytura babci hahah
  2. @WymiataczMega A żebyś wiedział, tak jak jak pisałeś smak totalnie się zmienił na lepszy A co do zapachu to pachnie dobrym swoiskim ziolem. Mega jestem zadowolony A i wygląd ogólnie topów zrobił się taki żywy jak normalne zbite topy A nie to co po suszeniu. Ten curring to kozak sprawa jeszcze raz dzięki 😉 @Pablo 1988 Od razu po suszeniu waga pokazała 870g ale myślę że po curingu też trochę spadła bo te topy jednak dalej pracowały także stawiam na bite ponad 800g
  3. Siemka, curring zakończony !! Zioło w 4litrowych słoikach otwierane raz dziennie na 2h wypełnione 3/4 słoika. Trwało to dokładnie 22 dni także wszystko zrobione jak należy, także uważam że fotorelacja zakończona 🙂 Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc ps niedługo skręcam pierwszego w życiu boxa i będę próbował indoor więc też podzielę się tematem 😁
  4. sTix33

    Wódka z zioła

    @Zielone krainy dzieki za info
  5. sTix33

    Wódka z zioła

    Jasny gwint, 1g na 35ml to na flaszkę trzeba z 15/20 wrzucić. A co do tego spirytusu to można później dolać nie wiem wody żeby trochę alkohol spadł? Nie przepadam za alkoholem większym jak 40% i spirytus mnie wypali od środka 🤣
  6. sTix33

    Wódka z zioła

    @Tester super czekam 🙂 dzięki
  7. sTix33

    Wódka z zioła

    @mirecki czyli ze jest cos takiego no to dobrze gdzieś czytałem, a jaka proporcja żeby nie było za dobrze?
  8. Mam małe pytanko, marihuana i wódka co wy na to ? Coś kiedyś czytałem czy ktoś mi powiedział, że marihuana, wiadomo rozpuszcza się w tluszczach, ale też niby w alkoholu i jakby tak do 0.7 dac z 3g suszu na jakies 2 tygodnie ? Robił ktoś takie eksperymenty ? Klapie to ? I czy 40% alkoholu rozpuści thc z topa, chyba że ten proces zaczyna się od 60% w up, nie wiem nic na ten temat
  9. A ile czasu robić ten curing ? Dzisiaj będzie 4 dzień
  10. @WymiataczMega no dobra to jutro przeglądam topy i te które wydają mi się mokre to dam na ten karton tak jak piszesz. Testuje od 3 dni, chłopakom rozdaslem trochę bo ja to się lubię dzielić jak mam dużo zioła i mówili że zajebsite palonko tylko ten smak jakiś taki dziwny
  11. Suchego wyszło 870g z 10 krzaków różnej wielkości także jestem zadowolony. Robię teraz ten curing i napiszę wam teraz jak to robię i czy dobrze to robię dajcie znać Mam temat w słoikach 4l zapelnione ziolem tak 3/4 i raz dziennie otwieram je na 2h. Czy to wystarczy ? Też nie jestem dokładnie pewien czy zioło jest wysuszone idealnie bo jest strasznie zalane żywicą i ciężko mi określić czy to wilgotne czy to ta żywica i też nie chce pleśni nagle w słoiku A za suche też nie dobrze i kurczę nie wiem co robić Zioło po kosie pachniało ślicznie, później tak troszkę sianem też podjezdzalo ale teraz co raz bardziej pachnie dobrym swoiskim ziolem A jak dam topa do młynka to jeszcze mocniej wali także teraz git. Smak taki dla mnie obojętny, myślałem po zapachu że będzie też fajnie smakował A tu dupa. Może za słabo obcialem topy z liści i przez te liście taki smak cholera wie, może też po curingu się smak poprawi.
  12. Kto nie ryzykuje nie pije szampana także z fartem jak najbardziej 😉
  13. Mam niezręcznie pytanko Po ile opierdalacie 50g zioła na strzał, nie mam bladego pojęcia A chce zacząć puszczać takie ilości
×
×
  • Dodaj nową pozycję...