Skocz do zawartości

malpa610

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutral

O malpa610

  • Tytuł
    Początkujący
  1. @Andi A jak z działaniem? Gdzieś przeczytałem, że 100 stopni to mało na dekarboksylacje i wtedy nie wyciąga z tego tyle ile mogłoby wyciągnąć
  2. Cze, Czy próbował i wypowie się ktoś o dekarboksylacji ziela w słoiku gotując je w wodzie? Najchętniej zrobiłbym to w piekarniku, ale przez to, że mam stary piekarnik obawiam się o niekontrolowaną temperature w nim. Zamierzam zrobić ciastka, więc teoretycznie temat będzie miał okazje się jeszcze zdekarboksylować już w cieście, o ile gotowanie w wodzie się nie uda. Chciałbym zrobić to jak na filmiku (od 6:12), wtedy zrobić z tym ciastka i normalnie upiec. https://youtu.be/7kK3VIvEkwg?t=372 Dzięki
×
×
  • Dodaj nową pozycję...