Skocz do zawartości

Ranking


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 22/11/19 uwzględniając wszystkie działy

  1. 3 punkty
    @CheMsKuN @Tester @doominik Hejka ? Trochę mnie nie było ? A więc tak... Zrobiłam kosę koleżance 15 listopada, "ogoliłam" ? i suszyłam 4 dni z czego 2 dni wisiały całe łodygi a potem pościnałam topy i suszyły się kolejne dwa - na siatce zrobioną z siatki na komary. Po tych dwóch dniach topy były dość suche w dotyku więc wrzuciłam do słoika i zaczęłam curring który trwa już trzeci dzień. Słoik oczywiście jest w całkowitej ciemni i otwierany 2 razy dziennie na około godzinę ? Bardzo żałuję że nie mogłam potrzymać jej na spokojnie jeszcze te dobre 2-3 tygodnie by dobrze spuchła bo plonu dałaby na pewno trochę więcej. Choć i tak nie jest tak źle jak myślałam, a wręcz przeciwnie bo trochę zaszokowana bo dzisiaj jak wrzuciłam na wagę było 36g ? Ps. Było 36,5 ale wczoraj wzięłam sampelka dla testu i powiem Wam tak... Jeśli chodzi o moc to zdaje egzamin ? Myślałem że naprawdę będzie o wiele słabsze przez to wcześniejsze ścięcie. Martwi mnie za to trochę smak i zapach bo w smaku jest troszkę dziwne i nie czuć tej wyrazistości, a co do zapachu jak jest w słoiku to gdy go otwieram czuć trochę zapach ale jak postoi otwarty z 20-30 min to zapach jest jakby dodatkowo troszkę sianowaty nie wiem dlaczego ?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...